Monestir de Sant Llorenç, Espectacles: Sons d'aquí i d'allà - Polifonia catalana i d'arreu del món Polifònica de Vilafranca

25
06/2022
fins al dia 2022-06-25 20:30:00
On es realitza? Camí de Sant Llorenç, s/n
08694  Guardiola de Berguedà
T. 664 56 75 81  
monestirsantllorec@gmail.com
Monestir de Sant Llorenç

Monestir Sant Llorenç furiosament prepositius! Guardiola de Berguedà

A la dosi de cultura viva dels dissabtes tarda ara, feliçment, us proposem afegir-hi la refrescant dels vermuts musicals dels diumenges al migdia a l’ombra del monestir, amb amics, família, parella, sols, amb els veïns o amb qui vulgueu sorprendre!

 

Sons d'aquí i d'allà - Polifonia catalana i d’arreu del món
Polifònica de Vilafranca

25 de juny, 19 hores

La Polifònica de Vilafranca és una entitat coral nascuda l’any 1947 a Vilafranca del Penedès. Des d’aleshores la seva activitat ha estat ininterrompuda i ha ampliat progressivament els seus objectius i repertori, que avui comprèn centenars d’obres dels més diversos estils de música coral.
El programa Sons d'aquí i d'allà alterna música catalana amb cançons d'arreu del món. L'entitat va participar al Simposi Mundial de Música Coral del 2017 a Barcelona, i arran d'aquest fet va poder conèixer les composicions i arranjaments d'altres cultures que canta en aquesta producció. A més, diversos canvis de col·locació i moviments escènics aporten varietat i frescor al concert, que ja ha tingut un gran èxit al país.

vídeo

Reservar

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 26-05-2022 12:52