Patum Auditiva

2024-05-15 00:00:00

El Consell Comarcal del Berguedà s’ha dotat de 5 bucles magnètics i 5 motxilles vibratòries per utilitzar-les aquesta Patum.

Reserves del 14 al 27 de maig.

 Les persones que hi estiguin interessades s’han de posar en contacte  a través del correu electrònic amb l’Oficina d’Inclusió Comarcal: rgenoves@ccbergueda.cat o a través del telèfon 616 027 535.

 

La Patum de lluïment de diumenge de Corpus serà la primera que les persones sordes podran seguir amb la llengua de signes catalana a través de la retransmissió de Televisió del Berguedà. Aquesta acció és fruit de la col·laboració entre el Consell Comarcal del Berguedà i l’Ajuntament de Berga i s’ha donat  a conèixer aquest dimarts en una roda de premsa conjunta. Ja es  va implementar el 2023 en La Patum de la Fundació La Llar amb motiu del cinquantè aniversari de l’entitat, que va portar la celebració de la festa a la plaça de Sant Pere. Enguany, el servei s’ampliarà per poder oferir el salt de La Patum de lluïment de diumenge al migdia.   

???https://bit.ly/4ajCCob

 

D'altra banda i dins de les mesures d’accessibilitat auditiva de La Patum per tal d’apropar la festa a persones amb diversitat funcional i eliminar barreres auditives, enguany s’amplia el servei de bucles i motxilles vibratòries. Si el 2023 es van posar a disposició amb motiu del concert del Memorial Ricard Cuadra, enguany estaran disponibles a La Patum de lluïment de dijous i al concert de barraques de dissabte de Corpus.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '15-05-2024 13:53